onsdag 29 december 2010

New Yorks flygplatser


Reser du till New York som svensk gör du det antagligen via flyg. Trycket från resenärer till New York är minst sagt stort och staden har tre större flygplatser.

John F Kennedy International Airport (JFK)

JFK är den flygplats i USA som har flest internationella avgångar och är också den största flygplatsen i New York. JFL ligger i stadsdelen Queens så om du ska vidare till Manhattan får du räkna med en relativt lång taxitur.

LaGuardia Airport (LGA)

Laguardia är den minsta av New Yorks flygplatser men även den som ligger närmast Manhattan.

Newark Liberty International Airport (EWR)

Newark är den näst största flygplatsen i New York-området (flygplatsen är belägen på nära avstånd i grannstaten New Jesey).

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej,

Jag använder detta som ett e-mail, vilket jag hoppas är ok?

Jag är intresserad av att kontakta er för möjligheten att annonsera med en välskriven artikel på er blogg.

Om detta låter intressant hoppas jag höra ifrån er på louiseh@obanmultilingual.com.

Med vänliga hälsningar,
Louise Hemman

Rasmus sa...

Hejsan, hoppas allt är bra idag!

Jag har varit inne på din blogg (tipsnewyork.blogspot.com) några gånger den senaste tiden och jag måste säga att jag tycker att den är riktigt, riktigt bra.

Jag jobbar själv med en sajt som heter Luftgrop (www.luftgrop.se), där man kan söka efter billiga flygbiljetter och snart även hotell och charterresor.

Siten är 9 år gammal men jag har precis gjort om mer eller mindre allt.
Jag kommer att lägga upp en rubrik på Luftgrop som heter Våra Bloggvänner. Här kommer våra besökare enkelt kunna hitta riktigt bra resebloggar och jag skulle väldigt gärna vilja att du finns med. I utbyte skulle vi vilja ha en länk hos dig i sidfoten eller i menyn.

Det hade varit jätteroligt om vi kunde påbörja ett samarbete, lägg gärna ett mail!


Hälsningar,

Rasmus Lindström
Luftgrop.se

rasmus.lindstrom@gmail.com

Karin Persson sa...

Hej!

Jag skriver till dig med anledning av att vi lagt upp en länk till din blogg på vår hemsida (se: http://www.usafakta.se/newyork.php). Vi skulle bli jätteglada om du kunde länka tillbaka till oss, antingen till www.usafakta.se eller www.holidayphone.se. Dessa två sajter är informativa och relevanta för alla som tänkt besöka USA och vi är säkra på att dina läsare kommer finna dem intressanta. Hör gärna av dig så fort du har möjlighet.

Mvh, Karin Persson

info@usafakta.se